REZGÉSTERÁPIA:

Az egyéni kezelések célzottan az egyén tudatára hatnak, míg a hangfürdők, ahol általában többfajta hangkeltő eszköz is megszólaltatásra kerül, csoportos relaxációk, belefürdőzés a hangokba.
A tradícionális zengőtálak rezgéseinek jótékony hatásairól a Kezdőlapon olvashatsz.

A kezelés célja és hatása:

Ha relaxálni jössz: kiegyensúlyozottá és kreatívabbá válsz, ellazulsz, feltöltekezel, válaszokat kaphatsz.
Aki jobbulást remél: könnyebbséget nyerhet.
Aki gyógyulni akar, annak változást hozhat.
Az Önismeret útját járóknak: Energiákkal dolgozunk, amik nem tűnnek el a kezelés végén, hanem onnantól kezdődhet azokkal a munka. A hangtálak rezonanciái felszínre hoznak dolgokat és erőt adnak az azokon dolgozáshoz. A feloldható blokkok el is tűnhetnek, ha megadathat. A jó hozzáállás meggyorsítja az előrehaladást, döntsd el, mit akarsz!

Ellenjavallat:

Epilepszia, mélyvénás trombózis, terhesség első és harmadik trimesztere, csecsemők, pacemaker (szívritmus szabályzó), legyengített immunrendszer melletti fáradt test.

Egyéb „akadályokra” (pl. csak ülni tudsz, vagy feküdni csak hason megy) van megoldás!

Öltözék, időtartam, díjazás:

A kezelés egy külön erre a célra kialakított szobában történik. Gyere kényelmes, laza öltözékben, hozz vastag zoknit. Be leszel takarva, nem fogsz fázni. Az övet érdemes levenni, hogy a hasra kerülő tálak elférjenek. Nőknél a melltartó tegye lehetővé a tál mellkasra helyezését. Ékszereket, órát vedd le, telefon némítsd le. Kezdődhet az utazás!
Ami még kérdés szokott lenni: igen, lehet mozogni, beszélni kezelés közben, szemet sem kell becsukni és a testi reakciók sem elfojtandók.

A nettó időtartam 50 perc, amit megelőz egy ráhangolódás. Gyere pár perccel az időpontod előtt, hogy a megadott időben kezdhessünk. Ne késs, hogy az utánad érkezőnek ne kelljen várnia. Ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontban, jelezd jó egy nappal előre, hogy másnak megnyílhasson a lehetőség!

Utána nem ajánlott rögtön autóba ülni és vezetni. Kísérőt hozhatsz, és helyet is foglalhat bent, ha akarod.

Az első kezelés díja 14.000 Ft, mely tartalmazza a második kezelés díját is, amennyiben az egy hónapon belül sorra kerül. A további alkalmaknak felajánlás alapú a díjazása. Ajánlott 5-6 kezelésre eljönni, heti rendszerességgel, így tervezz.

egyéni hangterápia
Minden jog fenntartva © Zengőtál